Chili Forte er høyt verdsatt av aktive mennesker som trenger mer overskudd og hjelp til forbrenningen av kalorier. Enkelt forklart er hensikten med produktet å hjelpe deg som ønsker å gå ned i vekt enten du trener aktivt eller ikke. Chili Forte består av krom, niacin, vitamin B5, vitamin B6, riboflavin, tiamin, chili og vitamin B12. Krom bidrar til å opprettholde et normalt blodsukkernivå, og har tradisjonelt blitt brukt som tilskudd til å stoppe søtsuget.

Stopp søtsuget

Exercise Photo

Chili Forte inneholder krom. Krom (Cr) er et sporstoffmineral som er viktig for forbrenning av karbohydrat og fettstoff. Krom bidrar også til å opprettholde normalt blodsukkernivå. Jo mer søtsaker eller raske karbohydrater du spiser, jo mer krom trenger kroppen din. Kromtilskudd har forøvrig lange brukstradisjoner for å stoppe søtsuget.

Normal energiomsetning

Exercise Photo

Chili Forte inneholder chili. Chili består blant annet av et stoff som kalles for capsaicin. Det er stoffet capsaicin i chili som gjør chilien så sterk på smak. Det er stoffet capsaicin i chili som øker forbrenningen av kalorier.

 

Mange prøver ulike tiltak for å stoppe vektoppgang, men sannheten er at mange av dem er kortvarige eller lite virkningsfulle, og i verste fall kan tiltakene, f. eks. en diett, medføre at man overspiser av de usunne matvarene som igjen medfører til ytterligere vektoppgang. Kosttilskuddet Chili Forte sørger imidlertid for at du kan tilføre de rette næringsstoffene på en og samme tid som bidrar til en normal omsetning av karbohydrater, proteiner og fett, og til å opprettholde et normalt blodsukkernivå. To daglige tabletter bidrar til en normal vektkontroll med virkning innenfra.

 

Det er viktig å påpeke at produktet kun har den beskrevne virkning så lenge du tar den daglige anbefalte doseringen, og at en sunn vektnedgang bør foregå over tid. Det anbefales at man får i seg en variert kost, er aktiv i minst 30 minutter per dag, og inntar den daglige dosen i minst 6-12 mnd, og deretter fortsetter videre på produktet for å opprettholde en normal omsetning av karbohydrater, proteiner og fett.

Mer energi og fokus